+32 485 149 151
info@evotis.be
Adamstraat 20 bus 2
9500 Geraardsbergen
09:00 – 19:00
Maandag tot vrijdag

Online zichtbaarheid vergroten

Content marketeerMet content marketing creëer je een hechtere relatie met je (potentiële) klanten. Het spreekt voor zich dat je je bezoekers leuke en boeiende content wil aanbieden op de communicatiekanalen waarover je beschikt.

In tegenstelling tot traditionele marketing, waarbij de boodschap in één richting van het bedrijf naar leads gestuurd wordt, ontstaat er bij content marketing een soort van wisselwerking tussen het bedrijf en de klant. De klant gaat online op zoek naar bepaalde info en door de juiste content te plaatsen, zal hij jouw content oppikken, liken en sharen, onder andere via sociale media. Zo verhoog je je online zichtbaarheid via je klanten.

Wat kan Evotis voor mij doen?

Wij maken content waarmee je gevonden wordt en waarmee je scoort. We zorgen ervoor dat de content op jouw webpagina aangenaam, relevant en boeiend is. Zo worden jouw bezoekers echte fans van jouw merk en slaan ze aan het liken en sharen, met een verhoogde zichtbaarheid van jouw bedrijf als resultaat. En die verhoogde zichtbaarheid zorgt natuurlijk voor een nieuwe vijver aan potentiële klanten.