+32 485 149 151
info@evotis.be
Adamstraat 20 bus 2
9500 Geraardsbergen
09:00 – 19:00
Maandag tot vrijdag

Webdesign door Evotis

Tijd om klanten binnen te rijven…

Een mooie website met boeiende en relevante content is één ding, maar bezoekers aantrekken en omzetten in potentiële klanten, dat is nog iets anders. Hier verschijnt de term ‘lead generation’ op het toneel.

De vijver van potentiële klanten vergroten, daar draait het allemaal om bij lead generation. Als meer mensen jouw verhaal te zien/te lezen/te horen krijgen, zal het aantal mensen dat overweegt klant te worden stijgen. De volgende stap is dan lead conversion, waarbij je deze leads effectief over de streep trekt en ze klant worden van jouw bedrijf.

 

Wat kan Evotis voor mij doen?

Bij Evotis weten we maar al te goed dat het spel van lead generation op meerdere niveaus gespeeld wordt. Een belangrijk niveau is vanzelfsprekend je website, maar content en vindbaarheid voor Google, dat zijn nog andere fronten waar voor leads gestreden wordt. Uiteraard zijn ook sociale media een enorme bron aan leads. Evotis zorgt er onder meer met slimme SEO, strak webdesign en strategische content marketing voor dat jouw bedrijf gevonden wordt door meer leads.