+32 485 149 151
info@evotis.be
Adamstraat 20 bus 2
9500 Geraardsbergen
09:00 – 19:00
Maandag tot vrijdag

 

Websites die werken…

Webdesign door EvotisJe website is een onmisbaar onderdeel van je branding. In onze digitale wereld is het steeds vaker de plek waar bezoekers je bedrijf voor het eerst ontmoeten. Aangezien je geen tweede keer een eerste indruk kan maken, sla je dus best meteen de nagel op de kop! Je moet ervoor zorgen dat je bezoeker meteen achterhaalt waar jouw bedrijf voor staat en wat je voor hem of haar kan betekenen.

Kortom, je wil dat de bezoeker geboeid wordt door wat hij te zien en te lezen krijgt, en op die manier wordt die bezoeker misschien wel een nieuwe klant. En dat allemaal dankzij die knappe en boeiende website…

 

Wat kan Evotis voor mij doen?

Bij Evotis weten we hoe we een website from scratch moeten ontwerpen. Wij vertalen jouw verhaal naar de online wereld en zorgen ervoor dat je gezien wordt. We creëren voor jou een fraaie website die perfect past bij de identiteit van jouw bedrijf en waarop de bezoeker naar hartenlust kan klikken en scrollen zonder te verdwalen in een ingewikkelde navigatie en irrelevante content. Bekijk hier enkele van onze projecten.